Penis Marathon Spray

Nou

Penis Marathon Spray

72.00 lei

Spray pentru ejaculare prematura penis cu efect rapid pentru scaderea sensibilitatii capului penisului in timpul actului sexual atat la penetrare cat si in timpul preludiului pentru o erectie tare, de durata si potenta sexuala crescuta.

  • Descriere

Descriere

Penis Marathon este un produs foarte eficient pentru problemele de ejaculare prematura care afecteaza viata sexuala a barbatului si este recomandat atunci cand ai nevoie de o erectie tare deoarece scade sensibilitatea capului penisului delicat si eficient.
Acest spray pentru control ejaculare si mentinere erectie tare se foloseste de principiile medicale ale anestezicelor topice iar acest lucru il face sigur de folosit indiferent de starea dumneavoastra de sanatate si totodata garanteaza ca nu vor exista efecte adverse nedorite.
Modul de utilizare este foarte simplu si la indemana oricui, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati cateva pulverizari pe capul penisului in zona atei acestuia, doza uzuala este de maxim 3 pulverizari pentru a avea efectul dorit de scadere a sensibilitatii, dar totodata pentru a mai putea simti placerea sexuala. Acest produs este garantat atunci cand doriti ca erectia penisului dumneavoastra sa fie tare pana la capat.