Spray Long Lover

Spray Long Lover

72.00 lei

Long Lover spray pentru controlul ejacularii penisului iti da avantajul de a uita de problemele legate de a ejacula prematur, oferindu-ti mai mult timp pentru a satisface complet partenera ta si de a oferi orgasme puternice.

  • Descriere

Descriere

Long Lover spray este un produs dedicat pentru controlul ejacularii penisului tau in timpul actului sexual, el functioneaza pe principii simple aplicate in medicina inca din antichitate bazandu-se pe proprietatile anestezicelor topice, care sunt sigure in utilizare si nu au reactii adverse.

Printr-un control al ejacularii pe langa faptul ca vei reusi cu foarte mare usurinta sa alegi momentul potrivit pentru a finaliza actul sexual, vei simti si efecte benefice asupra erectiei tale deoarece aceasta va putea fi stimulata la maxim atat in timpul preludiului cat si in timpul penetrarilor repetate.
Long Lover spray ajuta orice barbat care are nevoie de un control al ejacularii mai bun aducand in viata sexuala o imbunatatire vizibila inca de la prima utilizare. Substanta activa se absoarbe foarte rapid in pielea penisului fiind nevoie de un numar maxim de 3 pulverizari pe partea inferioara a capului penisului.