XXL Men stimulare penis

Nou

XXL Men stimulare penis

68.00 lei

XXL Men, crema pentru tratament erectie, cu rol stimulator si vasodilatator. Ofera o stimulare erectie penis in doar cateva secunde de la aplicare, iar la ejaculare orgasmul va fi mai intens si de mai lunga durata.

  • Descriere

Descriere

XXL Men crema este un produs destinat barbatilor care vor sa obtina o stimulare penis puternica inainte de penetrare. Aceasta stimulare de care are nevoie barbatul este deosebit de importanta, intrucat, in timpul contactului sexual creste potenta penisului iar penisul isi mentine erectia. Folosita cu regularitate, XXL Men crema ofera un tratament erectie penis de durata, disfunctiile erectile fiind eliminate cu succes.

XXL Men crema pentru tratament erectie are rol de intensificare a circulatiei sanguine la nivelul penisului, in timpul penetrarii acesta modificandu-si vizibil grosimea si circumferinta. Cu fiecare stimulare, penisul va deveni tot mai excitat, iar momentul orgasmului se va apropia de perfectiune.
Crema XXL Men pentru tratament erectie este ideal si in cazul in care barbatul are o ejaculare intarziata, acest fapt fiind datorat circulatiei sanguine slabe la nivelul penisului. Crema se va folosi inainte cu cateva minute de penetrare, masandu-se intreaga suprafata a penisului pentru ca substanta activa sa intre perfect in piele. Produsul nu creeaza dependenta, nu afecteaza partenera si nu are nicio contraindicatie.