Magnaphall Crema Erectie

Magnaphall Crema Erectie

81.00 lei

Magnaphall crema pentru tratament erectie, ofera barbatului toate ingredientele necesare pentru ca penetrarea sa fie puternica iar penisul sa aiba o erectie de lunga durata. Functioneaza in cateva secunde de la aplicare si se absoare usor.

Availability: Stoc epuizat Categorie:
  • Descriere

Descriere

Crema Magnaphall are proprietatea de a oferi barbatului un tratament erectie delicat si sigur in acelasi timp. Modul de folosire al acestei creme este cat se poate de simplu: se aplica o cantitate mica de crema pe penisul decalotat, cat sa cuprinda intreaga suprafata a acestuia si se maseaza usor, pana la absorbtia sa in piele. In cateva secunde de la aplicare, se va simti o stimulare erectie penis puternica.

Magnaphall crema pentru tratament erectie este recomandata barbatilor care in timpul penetrarii au o erectie penis scazuta, fapt pentru care partenera este greu de stimulat. Chiar daca barbatul incearca sa penetreze cu regularitate vaginul femeii, placerea din timpul actului sexual este scazuta datorita acestor probleme de erectie. Crema Magnaphall pentru tratament erectie este special conceputa pentru barbatii care au nevoie de o stimulare suplimentara pentru ca placerea sa fie deplina.
In cazul in care barbatul nu este puternic excitat in timul actului sexual, aceasta crema pentru tratament erectie este ideala, intrucat are efect imediat. Folosita cu regularitate, impedica instalarea altor probleme sexuale, precum potenta scazuta sau fenomenul de ejaculare precoce.