For Him 10 Tablete

For Him 10 Tablete

90.00 lei

For Him asigura o erectie puternica si un apetit sexual ridicat pentru o mai mare perioada de timp. Produs 100% natural, For Him readuce echilibrul in viata sexuala a barbatului. Se administreaza o singura tableta odata la 3 zile.

  • Descriere

Descriere

For Him sunt tablete cu efect rapid pentru imbunatatirea performantelor sexuale recomandate adultilor peste 18 ani. Formula sa unica si 100% naturala, ofera o erectie puternica barbatului dornic de contacte sexuale de inalta calitate. For Him creste potenta penisului si ofera in acelasi timp o dorinta sexuala mult mai mare. Problemele de erectie dispar rapid iar actele sexuale sunt reusite de fiecare data.

Efectele lui For Him se simt dupa primele 30 minute pe stomacul gol sau dupa 60 min in alte conditii. Oferind o erectie puternica si de lunga durata, barbatul se va simti mult mai increzator in ceea ce priveste satisfacerea partenerei. For Him este solutia rapida pentru a dobandi o erectie imediata, libidoul scazut sau alte disfunctii sexuale fiind tinute la distanta. Administrarea este discreta, partenera ta nu va banui secretul ce sta la baza performantelor tale sexuale de neegalat.
O cutie For Him contine 10 tablete, recomandandu-se folosirea unei singure tablete o data la 3 zile. Astfel, cu doar o singura cutie For Him, barbatul isi va putea imbunatati erectia penisului pentru o mai mare perioada de timp. Pentru ca odata cu erectia scazuta pot aparea si alte probleme precum impotenta sau fenomenul de ejaculare precoce, For Him tine la distanta toate aceste disfunctii sexuale.