Spray Men Stop

Spray Men Stop

79.00 lei

Spray Men Stop strict pentru barbati pentru eliminare ejaculare prematura, fabricata in Elvetia, cu efect rapid de la aplicare, spray special ce te ajuta la tratarea ejacularii si mentinerea erectiei penisului.

  • Descriere

Descriere

Men Stop spray pentru eliminare ejaculare prematura impreuna cu toate simptomele pe care aceasta afectiune masculina le provoaca, este un produs eficace al carui efect se face simtit imediat dupa aplicare. Locul unde acest produs se aplica este doar ata penisului si nu intreaga suprafata cum este cazul altor produse. Un masaj usor si o cantitate infirma de Men Stop sunt suficiente pentru tratarea ejacularii penisului.

Un spray pentru ejacularea prematura este potrivit barbatului care doreste sa intretina un act sexual de durata satisfacatoare atat pentru el cat si pentru partenera lui. Lipsa controlului ejacularii precum stim poate provoca neplaceri ambilor parteneri fie ca o recunosc sau nu, iar amanarea tratarii simptomelor ejacularii pot duce la complicatii mult mai grave.
Va recomandam sa incercati spray Men Stop datorita faptului ca este un produs de top, comercializat in 23 de tari, respectand standardele de calitate a produselor fabricate in Uniunea Europeana. Recapata-ti increderea in fortele tale sexuale si elimina ejacularea prematura incepand cu acest moment.