Spray Erectie M’Up

Spray Erectie M’Up

58.00 lei

Spray erectie M Up, ideal pentru momentele in care se doreste o erectie rapida. Se pulverizeaza cel mai devreme cu 5 minute inainte de activitatea sexuala iar efectul ramane vizibil pana in momentul ejacularii.

Categorie:
  • Descriere

Descriere

Pentru momentele in care se doreste o stimulare penis rapida, se recomanda folosirea lui M Up, spray pentru erectie rapida. Dupa aplicarea acestui spray pentru erectie, stimulii sexuali ai penisului sunt puternic excitati, rezultand mai apoi o erectie penis puternica si constanta pana la finele actului sexual. La fiecare atingere sau penetrare a penisului, barbatul va simti o excitatie mai intensa si de mai lunga durata.

M Up spray erectie nu are niciun fel de contraindicatii in ceea ce priveste utilizarea sa. Fiind un produs doar pentru uz extern, efectul se face simtit deosebit de repede, si se absoarbe usor in piele. Acest spray pentru erectie rapida se aplica cu doar cateva minute inainte de contactul sexual. Doua, trei pulverizari pe capul penisului decalotat sunt suficiente pentru ca efectul sa fie maxim.
In timpul folosirii lui M Up, nu este obligatoriu ca penisul sa fie in erectie. Usor de folosit si discret de purtat pentru orice ocazie, acest spray pentru erectie ajuta barbatul sa dobandeasca un orgasm mai intens si de mai lunga durata. In plus, se va observa o erectie penis constanta pana in momentul ejacularii, partenera reusind astfel sa se bucure de penetrarile puternice, cununand cu succes momentul orgasmului.