Crema Langzeit

-18%

Crema Langzeit

68.00 lei 56.00 lei

O crema precum Langzeit este produsul potrivit pentru tine si partenera ta atunci cand doresti partide lungi de sex fara ejaculare prematura si fara probleme legate de potenta si erectie a penisului indiferent de jocurile erotice pe care le practicati.

  • Descriere

Descriere

Crema Langzeit este rezultatul cercetatorilor in domeniul produselor pentru intarzierea ejacularii barbatului si combate cu succes toate simptomele neplacute pe care le provoaca o sensibilitate a penisului.
Cantitatea de crema ce trebuie folosita pentru a te putea bucura de partenera ta fara ejaculare prematura este de marimea unui bob de mazare si trebuie aplicata in zona cea mai sensibila penisului, adica pe ata lui. Langzeit este absorbita imediat in piele nelasand urme sau un miros specifit. Dupa absortia completa crema pentru ejaculare intarziata este absolut nedetectabila.
Acest produs reprezinta tot arsenalul de care ai nevoie pentru a uita definitiv de neplacerile legate de ejaculare inainte de momentul potrivit, testeaza si traieste ca un barbat.