Potent Power si Stud Forte

Potent Power si Stud Forte

138.00 lei

Stud Forte + Potent Power ajuta la prelungirea actului sexual al barbatului, prin intarziere ejaculare precoce si mentinere erectie puternica. Creste dorinta sexuala, iar erectia penisului, odata obtinuta, este mentinuta pana in momentul ejacularii.

60.00 lei
78.00 lei
  • Descriere

Descriere

Pachetul de produse Stud Forte si Potent Power asigura barbatului o viata sexuala de inalta calitate. Pentru ca in momentul in care apar probleme de ejaculare, barbatul sufera pe parcurs de o erectie penis tot mai slaba, aceste produse combinate previn disfunctiile erectile, totodata si impotenta. Chiar daca la aplicarea unui produs pentru intarziere ejaculare, barbatul obtine o erectie penis constanta, exista situatii in care acesta are o erectie penis slaba fapt pentru care este nevoie de o suplimentare asupra organismului.

Tabletele Potent Power ofera sub forma de tratament o erectie penis puternica, previne in acelasi timp infertilitatea si creste potenta penisului. Barbatul se va simti mai energic ca niciodata in timpul actului sexual iar libidoul creste vizibil. Aplicand insa Stud Forte spray, erectia dobandita va fi mentinuta pana la capat fara grija de a ejacula precoce.
Stud Forte si Potent Power stimuleaza erectia si potenta penisului, eliminand in acelasi timp disfunctiile erectile. Potent Power se va administra zilnic, sub forma de tratament pentru rezultate maxime, iar Stud Forte doar la nevoie, inainte de contactul sexual. Intrucat dorinta sexuala creste vizibil, se elimina treptat si sensibilitatea crescuta a penisului.