Stud Forte Spray

Nou

Stud Forte Spray

60.00 lei

Stud Forte este un spray ce are ca ingredient activ lidocaina in concentratia maxima admisa pe piata pentru un produs de acest gen. Actiune delicata, rapida si foarte eficienta asupra suprafetei penisului tau incepand cu prima aplicare.

  • Descriere

Descriere

Atunci cand ejacularea prematura iti face probleme pe care ai vrea sa le elimini si care iti provoaca disconfort, datorita faptului ca nu poti sa te controlezi asa cum o faceai inainte in timpul actului sexual, sau pur si simplu doresti sa ai controlul perfect asupra erectiei penisului tau este momentul sa apelezi la un produs profesional, pe care il gasesti in exclusivitate la noi. Stud Forte este un spray ce are la baza concentratia maxima de lidocaina admisa intr-un produs de acest gen si este tratamentul perfect pentru un penis sensibil.

Prin scaderea sensibilitatii unui penis sensibil tu vei putea sa controlezi momentul in care doresti sa ejaculezi cu precizie maxima, fara alte batai de cap si fara emotii. Iti vei putea satisface pe deplin partenera si te vei asigura ca o ii poti provoca orgasmul dorit fara sa iti faci griji de ejacularea prematura si efectele ei negative.
Stud Forte este un spray profesional ce se prezinta intr-un ambalaj metalic de dimensiuni si greutate redusa foarte practic si foarte usor de aplicat in orice situatie. Pentru a beneficia de efectul maxim de tratament pentru ejaculare prematura va recomandam sa aplicati o singura pulverizare pe capul penisului care trebuie sa fie curat in prealabil, iar efectele se vor face simtite in 30 de secunde.