Tablete For Him 5

-11%

Tablete For Him 5

55.00 lei 49.00 lei

For Him, pachet de 5 tablete pentru erectie rapida, sprijina activitatea sexuala a barbatului si elimina problemele de erectie. Stimuleaza puternic organul sexual masculin si ofera o placere mult mai intensa in timpul penetrarii.

  • Descriere

Descriere

For Him sunt tablete cu efect imediat ce asigura barbatului o erectie penis rapida in minim o ora de la administrare fara alte eforturi suplimentare. Barbatii care pana acum se simteau stanjeniti in timpul actului sexual datorita faptului ca aveau o erectie penis scazuta, pot elimina cu succes de-acum aceste momente, performantele sexuale fiind garantate de fiecare data.
For Him contine ingrediente 100% naturale cu efect afrodisiac si rol stimulator asupra penisului. Penisul este puternic vascularizat, oferind o erectie rapida, de invidiat. La penetrare, rigiditatea penisului nu se mai pierde, barbatul reusind astfel sa ofere partenerei placeri de mai lunga durata. O singura tableta cu cel putin o ora inainte de contactul sexual, va oferi barbatului toate ingredientele necesare pentru un act sexual de nota 10, efectul simtindu-se in organism pe o perioada de 72 ore.
Aceste tablete sunt recomandate doar adultilor peste 18 ani. Dupa folosire, se va putea observa cum penisul isi modifica circumferinta, datorita irigarii puternice a vaselor de sange. For Him ofera organului sexual masculin o adevarata putere in timpul penetrarii, penisul avand o erectie maxima pana in momentul ejacularii. Mod de prezentare produs: 5 capsule.