2 Bucati Stud Forte

2 Bucati Stud Forte

120.00 lei

Pachet 2 Stud Forte dedicat barbatilor care vor sa detina monopolul in patul conjugal pentru o mai lunga perioada de timp. Cu o singura pulverizare, Stud Forte ofera barbatului posisbilitatea de a alege singur momentul ejacularii.

60.00 lei
  • Descriere

Descriere

Stud Forte spray este produsul de top, ce intarzie ejacularea in doar cateva secunde de la aplicare. Acest spray pentru intarziere ejaculare are ca ingredient principal lidocaina, cu proprietatea de desensibilizare penis, barbatul reusind astfel sa aiba un contact sexual de lunga durata fara teama de a ejacula precoce. Spray Stud Forte impotriva ejacularii este special conceput pentru barbatii care ejaculeaza cel mai devreme in primele 5 minute ale contactului sexual, sau au o sensibilitate penis foarte crescuta.

Pachetul de 2 Stud Forte vine in intampinarea tuturor barbatilor care doresc sa obtina o potenta penis marita pentru o mai lunga perioada de timp, eliminand astfel fenomenul de ejaculare precoce. Stud Forte functioneaza inca de la prima folosire, o singura pulverizare fiind suficienta pentru ca efectul sa se faca simtit. Pentru ca spray Stud Forte poate fi folosit si sub forma de tratament, acest pachet de 2 produse este ideal pentru barbatii care vor sa-si asigure succesul in patul conjugal pentru o mai lunga perioada de timp.
Stud Forte spray nu creeaza dependenta organului sexual masculin, si poate fi aplicat cel mai devreme cu 5 minute inainte de contact, pentru ca substanta activa sa intre perfect in piele. Folosind Stud Forte, viata sexuala a barbatului va fi imbunatatita vizibil, iar teama de a ejacula precoce va disparea complet.