Venicon Tablete

Venicon Tablete

58.00 lei

Venicon tablete asigura o potenta penis rapida, in cel putin o jumatate de ora de la administrare. Organul sexual este puternic stimulat iar orgasmul de mai lunga durata. Produsul este natural si nu creeaza dependenta.

Availability: Stoc epuizat Categorie:
  • Descriere

Descriere

Venicon tablete pentru potenta penis ofera o erectie rapida, in foarte scurt timp dupa administrare. Aceste tablete cu efect rapid, stimuleaza puternic penisul prin intensificarea circulatiei sanguine, fapt pentru care barbatul va putea avea parte de un act sexual cu o erectie de lunga durata. Administrat cu cel putin o jumatate de ora inainte, disfunctiile erectile sunt tinute la distanta.

Atunci cand barbatul are parte de o potenta penis scazut, apetitul sexual scade considerabil, iar dupa penetrare, penisul devine moale. Incercarea de a satisface partenera este zadarnica, fapt pentru care barbatul se simte frustrat. Datorita actelor sexuale nereusite si repetate, exista de asemenea riscul de a se instala fenomenul de ejaculare rapida.
Acest supliment natural, ofera o potenta penis vizibila, fapt pentru care barbatul va redeveni in forma maxima inainte de contactul sexual. Efectul lui Venicon ramane activ in organism cel putin 36 ore, astfel, potenta penisului se va mentine pentru o mai lunga perioada de timp. Venicon este recomandat persoanelor care vor sa obtina o potenta penis rapida, prin erectie de lunga durata, fara a fi necesar sa urmeze un tratament inainte pentru suplimentarea deficientelor din organism.