Viamax Tablete

Viamax Tablete

52.00 lei

Viamax tablete, remediu natural pentru barbatii care vor sa obtina intr-un timp foarte scurt o erectie penis puternica. Este un supliment 100% natural, special creeat pentru cei care vor sa ofere partenerei penetrari puternice.

Categorie:
  • Descriere

Descriere

Viamax tablete contine ingrediente atent selectionate din radacini de plante, cu rol de imbunatatire performante sexuale. Viamax este destinat barbatilor care au o erectie nesatisfacatoare, dar si celor care vor sa isi surprinda partenera intr-un mod cat se poate de placut in timpul actului sexual. Special creat pentru barbatii care vor sa obtina o erectie puternica, eficient in peste 80% in cazurile de ejaculare precoce.

Viamax tablete au un efect rapid asupra organismului, rezultatele dobandite fiind similare cu cele ale celebrei pastile Viagra. In timul actului sexual, barbatul va obtine o erectie puternica, de invidiat. La penetrare, rigiditatea penisului va fi mentinuta la maxim, partenera reusind astfel sa aiba parte de un orgasm mult mai puternic. Cu doar o singura tableta, problemele de erectie sunt eliminate definitiv.
Efectul lui Viamax poate ramane activ in organism pana la maxim 72 ore, barbatul simtindu-se mai revigorat ca niciodata. Se recomanda evitarea consumului excesiv de alcool impreuna cu Viamax, intrucat poate scadea eficienta produsului. Viamax functioneaza la maxim inca de la prima sa administrare, fara a creea vreo dependenta organismului.