Viamax Absolute

Nou

Viamax Absolute

72.00 lei

Viamax Absolut 8 capsule, remediu natural pentru barbatii care vor sa obtina intr-un timp foarte scurt o erectie penis puternica. Este un supliment 100% natural, special creeat pentru cei care vor sa ofere partenerei penetrari puternice.

  • Descriere

Descriere

Viamax Absolut tablete contine ingrediente atent selectionate din radacini de plante, cu rol de imbunatatire performante sexuale. Viamax Absolut este destinat barbatilor care au o erectie nesatisfacatoare, dar si celor care vor sa isi surprinda partenera intr-un mod cat se poate de placut in timpul actului sexual. Special creat pentru barbatii care vor sa obtina o erectie puternica, eficient in peste 80% in cazurile de ejaculare precoce.

Viamax  Absolut tablete au un efect rapid asupra organismului, rezultatele dobandite fiind similare cu cele ale celebrei pastile Viagra. In timul actului sexual, barbatul va obtine o erectie puternica, de invidiat. La penetrare, rigiditatea penisului va fi mentinuta la maxim, partenera reusind astfel sa aiba parte de un orgasm mult mai puternic. Cu doar o singura tableta, problemele de erectie sunt eliminate definitiv.
Efectul lui Viamax Absolut poate ramane activ in organism pana la maxim 72 ore, barbatul simtindu-se mai revigorat ca niciodata. Se recomanda evitarea consumului excesiv de alcool impreuna cu Viamax Absolut, intrucat poate scadea eficienta produsului. Viamax Absolut functioneaza la maxim inca de la prima sa administrare, fara a crea vreo dependenta organismului.