Viamax Foite

Viamax Foite

67.00 lei

Viamax foite, cea mai rapida metoda pentru barbatii care vor sa obtina o erectie puternica intr-un timp record de la administrare. Problemele de erectie sunt eliminate, satisfactia sexuala fiind garantata pentru o mai lunga perioada de timp.

Availability: Stoc epuizat Categorie:
  • Descriere

Descriere

Viamax foite este un derivat al produsului Viamax tablete, produs similar cu Viagra, ce ofera o erectie rapida intr-un timp foarte scurt de la administrare. Viamax foite actioneaza de aceasta data si mai rapid asupra organismului, oferindu-i barbatului adevarate performante sexuale. In mai putin de o ora de la administrare, puterea lui Viamax foite isi va spune cu adevarat cuvantul.

Viamax se prezinta intr-un ambalaj ce contine 6 foite, iar efectul acestora ramane activ in organism cel putin 24 ore. Pentru o erectie rapida si de durata maxima, se vor lua 2-3 foite, care se tin sub limba pana la dizolvare, 30 pana la 60 secunde. Pentru ca efectul sa fie maxim, se recomanda sa nu consumati alimente sau lichide decat dupa primele 5 minute de la administrare.
Viamax foite este absorbit deosebit de rapid de catre organism, barbatul reusind sa aiba o erectie puternica dupa primele 30 minute. Stimulii sexuali sunt puternic antrenati, iar penetrarile vor putea fi de lunga durata. In plus, durata si placerea orgasmului vor fi de intensitate maxima. Viamax foite este un stimulent sexual ce se recomanda si in cazurile de potenta penis scazuta, prevenind de asemenea aparitita fenomenului de ejaculare precoce.