ForHim si Stud Forte

ForHim si Stud Forte

132.00 lei

Pachet Stud Forte + Viamax, produse de inalta calitate pentru intarziere imediata ejaculare rapida, precum si pentru stimulare rapida erectie si potenta penis. Stud Forte + Viamax ofera performante sexuale de neegalat.

60.00 lei
72.00 lei
  • Descriere

Descriere

Pachetul de produse Stud Forte + For Him, elimina cu succes problemele de erectie si ejaculare precoce din timpul actului sexual. Atunci cand barbatul are probleme de ejaculare precoce, la penetrare sau imediat dupa, va dobandi o erectie penis slaba. Folosind Stud Forte pentru intarziere ejaculare, erectia se mentine constanta. Combinand insa Stud Forte cu For Him, barbatul va avea parte de o erectie si mai puternica, datorita stimularii rapide.

For Him tablete cu efect rapid ofera o erectie de durata, efectul acestora ramanand activ in organism pana la 72 ore. Produsul ajuta in peste 80% si in cazurile de ejaculare precoce, combinatia sa cu Stud Forte fiind insa de un succes garantat. Folosind Stud Forte + For Him, barbatul va avea parte o potenta penis crescuta pentru o perioada mai indelungata.
Datorita produselor de inalta calitate, dorinta sexuala va creste vizibil, iar clipele de placere vor fi mult mai intense. Stud Forte + For Him previn impotenta si tin la distanta disfunctiile erectile. Produsele sunt recomandate atat barbatilor cu probleme de ejaculare si erectie cat si celor care vor sa ofere partenerei orgasme multiple, datorita penetrarilor adanci si a erectiei de lunga durata.